Kamerplanten

Bij Groencentrum Sonneveld hebben we voor elke plantenliefhebber de juiste match. Of je nu van grote planten houdt, liever kleine planten verzorgt of helemaal niet naar je planten omkijkt, er is altijd een geschikte kamerplant te vinden. Kom langs en bekijk ons grote assortiment kamerplanten; van bloeiende kamerplanten tot groene kamerplanten. Ontdek ons ruime aanbod cactussen en vetplanten (klein en groot) en waan jezelf in een tropische jungle met onze palmen, varens, monstera's, yucca's en orchideeën.

Potgrond voor je kamerplanten

Houd je kamerplanten gezond en sterk met de juiste potgrond en voeding. Elke kamerplant stelt andere eisen aan zijn potgrond. Daarom hebben wij speciale potgrond voor bijvoorbeeld cactussen, varens en orchideeën. In deze speciale potgrond zitten extra voedingsstoffen die ervoor zorgen dat de planten een extra groei-impuls krijgen. Weet je niet zeker welke potgrond je nodig hebt? Onze medewerkers in het groencentrum geven je graag advies. Spreek ze aan en laat je adviseren door onze groenexperts.

Plantenziektes

Heb je last van ongedierte op jouw geliefde kamerplant? In ons groencentrum vind je allerlei (natuurlijke) middelen om ongedierte op planten tegen te gaan. Bekijk ons assortiment biologische en traditionele bestrijdingsmiddelen. Heb je vragen over de verzorging van jouw kamerplant of heeft jouw kamerplant gele of bruine plekken op de bladeren? Neem een foto van het probleem en kom langs in ons groencentrum. Onze medewerkers helpen je graag om ervoor te zorgen dat jouw kamerplant weer straalt!

KOM LANGS

Bestellen

Hoe werkt het:

  1. Vul in het formulier hieronder je persoonlijke gegevens in. (incl. tel nr.)
  2. Vul onder het kopje vragen/opmerkingen de volgende gegevens in:
     -  Nummer(s) en aantallen van de gewenste kamerplant(en)
     -  Wanneer je het wilt ophalen.
Velden met * zijn verplicht.