Klimplanten

Bij Groencentrum Sonneveld kun je terecht voor een ruim assortiment aan klimplanten. Klimplanten zijn niet alleen mooi om te zien, maar zijn ook erg functioneel! Zo kunnen ze bijvoorbeeld dienen als natuurlijke zonwering, privacy schermen en bovendien zuiveren ze ook nog eens de lucht. Geweldig toch? 

OPENINGSTIJDEN

De meest verkochte klimplanten bij Groencentrum Sonneveld

Bij Groencentrum Sonneveld hebben wij een ruim assortiment aan klimplanten, laten we de meest verkochte klimplanten even op een rijtje zetten; 

  • De Clematis; Een prachtige klimplant met kleurrijke bloemen in verschillende kleuren.
  • De Hedera; oftewel de klimop, is een groenblijvende klimplant die veel gebruikt wordt als haag of voor het bedekken van muren.
  • De Wisteria; ook wel blauwe regen genoemd, is een klimplant met prachtige paarse bloemen die een heerlijke geur verspreiden.

Naast deze populaire klimplanten hebben wij natuurlijk nog vele andere soorten in ons assortiment. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste klimplant voor jouw tuin, terras of balkon. 

Verzorging van klimplanten

Net zoals bij alle planten hebben klimplanten ook een goede verzorging nodig om mooi en gezond te blijven. Zo zijn sommige klimplanten beter geschikt voor schaduwrijke plekken, andere hebben dan weer extra ondersteuning nodig om te kunnen groeien, zoals een Trellis of een Pergola. Daarnaast is het belangrijk om de klimplant regelmatig te snoeien om de groei en bloei te bevorderen en om de plant in toom te houden. Heb je vragen? Laat het ons weten! We zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Uiteraard spreekt het voor zich dat je meer dan welkom bent in ons Groencentrum in Sonneveld! 

Klimplanten kopen in Sonneveld

Bij Groencentrum Sonneveld hebben wij klimplanten die geschikt zijn voor verschillende weersomstandigheden en zowel voor zonnige als schaduwrijke plekken. Daarnaast kunnen wij je adviseren over de juiste snoeitijd en verzorging van jouw klimplant. Wil je meer weten over onze klimplanten of heb je andere vragen? Kom dan gerust langs bij Groencentrum Sonneveld en laat je adviseren door onze deskundige medewerkers. We doen namelijk niets liever dan je wegwijs maken in de wonderlijke wereld van levend groen. 

BEZOEK ONS

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten