Plantenarrangementen

Bij Groencentrum Sonneveld houden we van afwisseling. En dat zie je terug in onze plantenbakken! Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, wij hebben altijd iets passends in huis. Wat zijn bijvoorbeeld de populairste plantenarrangementen van dit moment? En welke planten gaan er in een sfeervol bloemstuk voor op tafel?

OPENINGSTIJDEN

Verse plantenarrangementen voor binnen en buiten: ontdek onze seizoensgebonden trends!

Onze bloembindster en creatieve mensen maken de mooiste plantenarrangementen voor zowel binnen als buiten. Ieder seizoen heeft zijn eigen trends. En daar spelen we iedere keer weer op in.

In het voorjaar werken we graag met bloembollen. In de lente met kruiden.  In de zomer met perkgoed. Maar welke soorten zijn er eigenlijk allemaal? En hoe plant je ze het best? Onze bloembindster vertelt je er alles over. Zelfs in het najaar blijven we creatief met pompoenen of ga je liever voor de warme uitstraling van dadeltakken? En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze kerststukken! Kom langs en laat je inspireren door onze plantarrangementen.

Plantarrangementen kopen in Boskoop

Onze plantarrangementen maken wij zelf, dit doen wij met veel zorg en liefde. We hebben verschillende soorten en maten, zo is er voor iedereen wat. En ook de festoens vind je bij ons. Onze plantarrangementen zijn ook perfect om als cadeau te geven! 

KOM LANGS

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten