Tuinplanten

Kom snel ons assortiment tuinplanten bekijken en laat je inspireren of kom gezellig de sfeer proeven. Eenjarige perkplanten zijn goed te combineren met vaste planten. Pot-plant combinaties staan bovendien ook klaar, maar uiteraard maken wij graag een plantenarrangement voor jou op maat! Vaste planten zijn een populaire keuze voor tuiniers omdat ze elk jaar terugkomen en weinig onderhoud vereisen. Bij Groencentrum Sonneveld hebben we een uitgebreide selectie van vaste planten, waaronder bloeiende soorten, maar ook groenblijvende planten zoals de Hosta en de Heuchera. Onze deskundige medewerkers kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste vaste planten voor jouw tuin.

OPENINGSTIJDEN

Koop de mooiste soorten tuinplanten bij Groencentrum Sonneveld in Boskoop!

Groencentrum Sonneveld heeft een uniek assortiment planten in Boskoop. Iedere dag kopen wij op de veiling verse tuinplanten, maar ook heesters, vaste planten en perkgoed. Samen met de kwekers waarbij we rechtsreeks planten kopen proberen wij het jou als consument zo makkelijk mogelijk te maken door de vaste planten onder te verdelen in verschillende segmenten. Zo zijn er schaduwplanten, grassen en planten die graag in de volle zon staan. Op het plantetiket staat vaak de hoogte aangegeven, hoewel dat ook afhangt van de grondsoort waarin de plant geplant wordt en de plek die de plant in de tuin krijgt.

Kuipplanten, zoals Tibouchina, Hibiscus, Fuchsia, Abutilon en Lantana, zijn niet winterhard en moeten in het najaar naar binnen. Een vorstvrije ruimte is dan vaak al voldoende.

Kom je er niet uit of wil je meer weten? Kom naar de winkel in Boskoop en wij voorzien je graag van een passend advies.

KOM LANGS