Vaste planten

Vaste planten zijn een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar duurzaamheid en gemakkelijke verzorging in hun tuin. Deze planten keren elk jaar terug en bloeien vaak jaar na jaar, waardoor ze een constante aanwezigheid bieden in de tuin. Bij Groencentrum Sonneveld hebben we een uitgebreid assortiment vaste planten die geschikt zijn voor verschillende tuinomstandigheden.

OPENINGSTIJDEN

Scheuren van vaste planten voor gezonde groei

Om ervoor te zorgen dat jouw vaste planten gezond blijven, is het belangrijk om ze regelmatig te scheuren en te verjongen. Met een scherpe spade snijd je er een stuk van af, vooral bij oudere planten om de kern te verjongen. Bij Groencentrum Sonneveld adviseren onze deskundige medewerkers je graag over het scheuren van jouw vaste planten. Andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail

Vaste planten voor elke tuin

Bij Groencentrum Sonneveld hebben we een uitgebreid assortiment vaste planten die geschikt zijn voor verschillende tuinomstandigheden. Of je nu op zoek bent naar kleurrijke bloemen, groenblijvende planten of iets daartussenin, wij hebben de juiste planten voor jouw tuin. In de zomer bieden we vaak grotere planten aan, waardoor lege plekken in jouw tuin snel kunnen worden opgevuld.

KOM LANGS!