Eénjarige planten

Eénjarigen worden ook wel perkplanten genoemd. Deze vaak vrolijke planten bloeien een zomerlang, mooi in een balkonbak of gewoon in de tuin. Zet je ze in een bak, zorg dan wel dat ze voldoende voeding krijgen. In ons tuincentrum in Boskoop zijn we helemaal gek op eenjarigen! Het zal je dan ook niet verbazen dat wij assortiment aan eenjarige planten hebben om u tegen te zeggen. Onze medewerkers met een groot groen hart op de juiste plaats delen nu eenmaal met veel plezier hun passie met andere groenfanaten. 

OPENINGSTIJDEN

Haal de zomer in huis met éénjarige kuipplanten!

De meeste kuipplanten komen uit de zuidelijke landen rond de Middellandse Zee zoals de Oleander, Abutilon, Lantana of Fuchsia. Geef ze een warm plekje op het terras of zet ze in de tuin maar in het najaar moeten ze naar binnen. Een koele, onverwarmde ruimte is al voldoende. Geef ze heel weinig water tot ze in het voorjaar weer uit gaan lopen, dan mogen ze ook verpot en wat teruggesnoeid worden.

Eenjarige planten kopen in Boskoop

Eénjarigen zijn de perfecte planten om jouw tuin of balkon in de zomer op te fleuren. Woon jij in de buurt van Boskoop en  wil jij ook genieten van de Mediterrane sfeer in jouw tuin of op jouw terras? Dan zijn kuipplanten de perfecte keuze. Kom naar ons Groencentrum en haal de zomer vandaag nog in huis! Maar hoe verzorg je deze exotische planten? Onze experts hebben alle kennis in huis om jou te helpen bij het kiezen en verzorgen van jouw kuipplanten. Kom naar ons Groencentrum en waan je in mediterrane sferen!

KOM LANGS

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten