Luchtzuiverende kamerplanten

Wist je dat wij een selectie luchtzuiverende kamerplanten in ons groencentrum hebben? Deze kamerplanten verwijderen bepaalde chemische stoffen zoals benzeen, formaldehyde (onaangename geur) en trichloorethyleen uit de lucht en zorgen voor een schone lucht. Zij frissen onze lucht dus letterlijk op! Bij Groencentrum Sonneveld hebben we luchtzuiverende planten van het merk Air So Pure: wetenschappelijk bewezen luchtzuiverende planten van uitstekende kwaliteit. Bezoek ons tuincentrum in Boskoop en bekijk ons volledige assortiment. In ons tuincentrum vind je een speciale tafel met nog meer planten uit de Air So Pure collectie.

TOP 5 LUCHTZUIVERENDE KAMERPLANTEN

  1. Spathiphyllum of Lepelplant: De lepelplant is een unieke en opvallende plant die geschikt is voor elke kamer in huis. De bladeren van de lepelplant zijn breed en lijken op lepels, wat de naam van deze plant verklaart. Deze luchtzuiverende kamerplant bloeit met witte bloemen. Deze plant is niet alleen mooi om te zien, maar helpt ook bij het verontreinigingen van de lucht. Koop deze zeer makkelijke kamerplant en zet hem op een lichte plek met indirect zonlicht. Geef de plant regelmatig water, zonder dat er een laag water in de pot blijft staan.
  2. Phlebodium Blue Star of Blauwvaren: Phlebodium Blue Star, ook wel bekend als de blauwvaren, is een unieke en decoratieve plant die bekend staat om zijn blauwachtige, langwerpige bladeren. Deze tropische plant is gemakkelijk te verzorgen en helpt je daarnaast bij het verwijderen van giftige stoffen uit de lucht. Super handig!
  3. Nephrolepis of Krulvaren: Met zijn tropisch krullende bladeren en groene kleur is de krulvaren een aanwinst voor elk thuis of kantoor. De plant helpt de luchtvochtigheid binnenshuis te verhogen en een gezonde binnenlucht te behouden. Bovendien is de krulvaren bekend om zijn vermogen om giftige stoffen uit de lucht te verwijderen, wat bijdraagt aan een gezonde leefomgeving.
  4. Sansevieria of Vrouwentong: Sansevieria, ook wel bekend als slangenplant of snake plant, is een populaire kamerplant vanwege zijn laag onderhoud en vermogen om giftige stoffen uit de lucht te filteren. Deze stevige plant is gemakkelijk te verzorgen en kan zelfs overleven met weinig licht en water.
  5. Aloë vera: Aloe vera is een populaire plant bekend om haar geneeskrachtige en verzachtende eigenschappen, maar is daarnaast ook nog luchtzuiverend! Deze vetplant is gemakkelijk te verzorgen en houdt het prima uit op een lichte plek uit het directe zonlicht. Geef de plant niet te vaak water, hij houdt niet van natte voeten.

KOOP LUCHTZUIVERENDE KAMERPLANTEN IN BOSKOOP

Bij tuincentrum Groencentrum Sonneveld in Boskoop koop je een groot assortiment kamerplanten. Ontdek ons aanbod Air So Pure luchtzuiverende kamerplanten en zuiver de lucht in jouw slaapkamer op een natuurlijke manier. Onze collectie luchtzuiverende kamerplanten verwijdert giftige stoffen uit de lucht en zorgt voor een frisse, schone lucht overal in huis. Bekijk onze openingsuren en kom snel langs! 

OPENINGSTIJDEN

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten