Over Groencentrum Sonneveld

Groencentrum Sonneveld Boskoop is al meer dan 20 jaar een begrip aan de Zijde in Boskoop. Het tuincentrum is opgericht door vader en zoon Sonneveld, die ruim 40 jaar geleden begonnen met verschillende bloemenzaken in Zoetermeer. Inmiddels zijn we met onze passie voor groen niet meer weg te denken uit ons groene dorp. Het assortiment van het groencentrum omvat bloeiende en groene planten voor binnen en buiten, evenals bijbehorende materialen zoals potten, manden, plantenbakken, potgrond en klein tuingereedschap.

Service en vakmanschap staan hoog in het vaandel bij Groencentrum Sonneveld Boskoop. We hebben een geweldig mooie verse bloemenhoek waar je kan kiezen uit voorverpakte bloemen of een vers kant-en-klaar boeket, maar ook maatwerk is mogelijk. Daarnaast is er op het gebied van woondecoratie tevens een groot aanbod. Er zijn verschillende sfeerkamers in diverse stijlen waar je inspiratie kunt opdoen en mooie producten kunt kopen voor in huis. Ook is er een groot assortiment aan kant-en-klare mooi verpakte cadeaus.

Bij Groencentrum Sonneveld Boskoop draait het niet alleen om producten, maar ook om de beleving van klanten. Daarom worden er regelmatig acties en activiteiten georganiseerd, zoals workshops voor kinderen en volwassenen, demo's en inspiratiedagen met tips van stylisten, een 'Woonweekend' in de oktober woonmaand en natuurlijk de jaarlijkse kerstshow. Ook is er een gezellige koffiehoek waar je lekker een gratis kopje koffie of thee kan drinken en tot rust kan komen.

Bij Groencentrum Sonneveld Boskoop kun je rekenen op hoogwaardige producten, service en vakmanschap, inspiratie en een warm welkom.

Klik hieronder op de regio waar je woont en lees verder:

Bij Groencentrum Sonneveld vind je de beste bloemen in de omgeving, klik hieronder op de regio waar je woont en lees verder:

Ook voor de beste planten in de omgeving kom je naar Groencentrum Sonneveld, klik hieronder op de regio waar je woont en lees verder: