Kruidenplanten

Tuinkruiden kunnen voor diverse dingen gebruikt worden, bijvoorbeeld om de smaak van gerechten te verbeteren en om thee van te zetten. Zo hebben wij diverse soorten keukenkruiden met elk hun eigen smaak. Als je regelmatig het blad van de kruiden afsnijdt, komt er weer vers jong blad voor terug! Wat is er nu leuker dan te werken met kruiden uit je eigen tuin? Bij Groencentrum Sonneveld hebben we een ruim assortiment aan kruidenplanten, zodat je altijd verse kruiden bij de hand hebt. 

OPENINGSTIJDEN

Kruidenplanten: de smakelijke voordelen voor jouw tuin en keuken

De voordelen van kruidenplanten Kruidenplanten zijn niet alleen lekker om mee te koken, maar hebben ook nog eens veel gezondheidsvoordelen. Zo hebben veel kruidenplanten antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen. Daarnaast zijn kruiden rijk aan vitamines en mineralen, en kunnen ze helpen bij het verbeteren van de spijsvertering. Wist je dat veel kruiden ook kunnen dienen als natuurlijke insectenwerende middelen? Zo houd je insecten op een natuurlijke manier op afstand.

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan heerlijke kruidenplanten

Ons assortiment aan kruidenplanten Bij Groencentrum Sonneveld hebben we een ruim assortiment aan kruidenplanten, van basilicum en munt tot tijm en rozemarijn. Of je nu op zoek bent naar kruiden om te gebruiken in Italiaanse gerechten, of kruiden om toe te voegen aan je thee, wij hebben het allemaal. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de juiste kruidenplanten.

Groene vingers? Zo verzorg jij je kruidenplanten als een pro!

Verzorging van kruidenplanten Kruidenplanten zijn over het algemeen makkelijk te verzorgen, maar het is belangrijk om te weten welke verzorging ze nodig hebben. Zo hebben sommige kruidenplanten meer zon nodig dan andere, en hebben ze allemaal een andere hoeveelheid water nodig. Bij Groencentrum Sonneveld kunnen we je adviseren over de juiste verzorging van je kruidenplanten, zodat ze gezond blijven en je er optimaal van kunt genieten.

KOM LANGS! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten