Tuingereedschap

Goed gereedschap voor het onderhouden van jouw tuin is een absolute vereiste. Niet alleen voor de aanleg maar ook voor het onderhoud van jouw tuin. Of er nu een pergola gebouwd wordt, een schutting gezet wordt of een vijver gegraven: wij hebben alles in huis. Ook hebben wij een ruime keuze in tuingereedschap zoals schoffels, snoeischaren en grasmaaiers van diverse merken en dus verschillende prijsklassen. 

OPENINGSTIJDEN

Top 3 tuingereedschap

  • Snoeigereedschap: houd jouw planten in topconditie!

Een van de belangrijkste taken bij het onderhouden van jouw tuin is het snoeien van planten en struiken. Met het juiste snoeigereedschap wordt deze klus een stuk eenvoudiger en zorg je ervoor dat jouw planten in topconditie blijven. Bij Groencentrum Sonneveld hebben we een ruim assortiment aan snoeischaren, takkenscharen en heggenscharen. We adviseren je graag over welk gereedschap het beste past bij jouw tuinwerkzaamheden.

  • Grasmaaiers: zorg voor een perfect gemaaid gazon!

Een mooi gazon is de kroon op jouw tuinwerk. Met een goede grasmaaier zorg je ervoor dat jouw grasmat er altijd perfect bij ligt. Bij Groencentrum Sonneveld hebben we diverse grasmaaiers, van handmaaiers tot elektrische en benzine grasmaaiers. Wil je weten welke grasmaaier het beste past bij jouw tuin? Onze experts helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

  • Hogedrukreinigers: laat jouw terras of tuinmeubilair er weer als nieuw uitzien!

Na verloop van tijd kan jouw terras, schutting of tuinmeubilair vuil en verweerd raken. Met een hogedrukreiniger zorg je ervoor dat alles er weer als nieuw uitziet. Bij Groencentrum Sonneveld hebben we een ruim assortiment aan hogedrukreinigers, van compacte modellen voor kleine klusjes tot krachtige machines voor grote schoonmaakklussen. Maak een keuze uit ons aanbod en geniet weer van een frisse en schone tuin!

Tuingereedschap kopen in Sonneveld

Transformeer die zware tuinklus waar je erg tegenop kijkt naar een leuke bezigheid met het tuingereedschap van Groencentrum Sonneveld. Met ons tuingereedschap is de klus in een mum van tijd geklaard en heb je meer dan genoeg tijd over om met volle teugen te genieten van je harde werk samen met je vrienden en/ of familie! Er gaat toch niks boven quality time? Graag tot ziens in ons tuincentrum in Sonneveld waar we aan elk budget en elk type tuinier gedacht hebben! Je vindt ongetwijfeld dat perfecte gereedschap waar je al geruime tijd naar op zoek bent! 

KOM LANGS!