Bloemen Leiden

Welkom bij Tuincentrum Sonneveld, gelegen op slechts een halfuur rijden van Leiden, waar een rijke variëteit aan zowel binnen- als buitenbloemen op u wacht. Onze passie voor planten en professioneel advies maken ons de perfecte keuze voor elke bloemenliefhebber.

Uw Keuze voor Binnen- en Buitenbloemen

Bij Sonneveld vindt u een uitgebreid assortiment aan binnenbloemen die elke kamer in uw huis kunnen opfleuren. Van elegante orchideeën tot charmante cactussen, wij hebben de perfecte plant voor elke smaak en stijl, aangevuld met een selectie van decoratieve bloempotten en plantenbakken.

Voor de buitenliefhebbers bieden we een scala aan tuinbloemen die uw tuin kunnen transformeren in een levendig paradijs. Onze collectie omvat alles van seizoensgebonden bloeiers tot meerjarige planten die jaar na jaar terugkomen. Daarnaast bieden wij het nodige tuingereedschap en advies om uw tuinbeleving compleet te maken.

Meer dan Bloemen Alleen

Naast ons bloemenaanbod, kunt u bij ons terecht voor diverse tuinproducten. Seizoensgebonden artikelen zoals kerstbomen en paasdecoratie zijn ook beschikbaar om uw huis en tuin te versieren. Ontdek onze tuinmeubelen en accessoires om uw buitenruimte te verrijken en comfortabel te maken.

Kom langs bij Tuincentrum Sonneveld nabij Leiden en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment. Of u nu een binnenplant zoekt, uw tuin wilt opfleuren of advies nodig heeft over tuinieren, wij staan voor u klaar. Bezoek ons en ontdek waarom wij de favoriete keuze zijn voor tuinliefhebbers in en rond Leiden.

Routebeschrijving vanaf Leiden