Bloemen Waddinxveen

Op zoek naar een een mooi boeket bloemen in Waddinxveen? Kom dan eens naar de bloemenafdeling van Groencentrum Sonneveld. Bij ons kun je elke dag verse seizoensgebonden bloemen vinden. Wij hebben een prachtig tuincentrum in de omgeving van Waddinxveen. Of je nu losse snijbloemen zoekt of hele boeketten, wij hebben het allemaal!

Eigen boeket samenstellen

Je kunt bij ons je eigen boeket samenstellen met je eigen specifieke wensen. je kunt de mooiste boeketten bestellen met of zonder vaas. Daarbij zullen wij ervoor zorgen dat het boeket voor jou klaarstaat op het gewenste tijdstip. Door ons de kleur, stijl, prijs en datum door te geven, weten onze bloemisten genoeg en gaan ze voor je aan de slag. Heb je nog bepaalde bloemen die in het boeket behoren of andere specifieke wensen zoals een bijbehorend kaartje? Dan zullen we er samen voor zorgen dat het boeket wordt klaargemaakt naar jouw wens. 

Bloemarrangement 

Op zoek naar boeketten voor een speciale gelegenheid in de buurt van Waddinxveen? Wij bieden ook bloemarrangementen aan naar keuze. De bloemarrangementen kunnen dienen voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen, feesten, begrafenissen of andere evenementen. Je kunt ze ook cadeau geven aan vrienden of familie. Onze bloemarrangementen worden bekleed met de mooiste vazen. Geef ons jouw wensen door met de gewenste prijsklasse en onze bloemisten zorgen ervoor dat je meer dan tevreden zal zijn.

Service

Wij hechten veel waarde aan de klantervaring. Die willen wij zo goed mogelijk houden door middel van vakmanschap en een optimale service aan te bieden. Onze ervaren bloemisten staan zes dagen per week klaar voor jou. Zij zullen je voorzien van advies en antwoorden op jouw vragen. Kom gezellig een keer langs bij ons tuincentrum vlakbij Waddinxveen.

Onze vestiging

Wil je ons assortiment bloemen en planten zelf ervaren? Kom dan eens langs in ons prachtige tuincentrum. Hier vind je niet alleen een ruime keuze aan bloemen en planten, maar ook diverse tuinbenodigdheden zoals potten, gereedschap en meststoffen. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en je te voorzien van advies op maat. Voor meer informatie, kijk onderaan onze pagina tuincentrum Waddinxveen en plan direct je bezoek!