Planten Waddinxveen

Welkom bij Groencentrum Sonneveld, dé plek voor de mooiste en meest verse planten in de buurt van Waddinxveen. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan planten. Of je nu op zoek bent naar kamerplanten, tuinplanten of andere soorten planten, wij hebben het allemaal. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ontdek onze ruime keuze aan kamerplanten

Ons assortiment kamerplanten is zeer uitgebreid. Of je nu op zoek bent naar een grote, exotische plant of juist een klein exemplaar voor op de vensterbank, wij hebben het in huis. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de perfecte kamerplant voor jouw interieur.

Vind de juiste tuinplanten voor jouw tuin

Ben je op zoek naar planten voor je tuin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment tuinplanten is zeer uitgebreid en varieert van prachtige bloemen tot groene struiken. Onze deskundige medewerkers kunnen je adviseren over de juiste planten voor jouw tuin en geven je graag tips over het onderhoud ervan.

Alle benodigdheden voor jouw planten

Naast een uitgebreid assortiment aan planten, bieden wij ook alle benodigdheden voor jouw planten aan. Denk hierbij aan potten, potgrond, bemesting en gereedschap. Zo heb je alles bij de hand om jouw planten in topconditie te houden.

Bezoek ons groencentrum nabij Waddinxveen

Ons groencentrum is gelegen in de buurt van Waddinxveen en is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Bij ons vind je deskundig advies, een ruime keuze aan planten en alle benodigdheden voor jouw groene oase. Je kunt ons bereiken via de mail:info@groencentrumsonneveld.nl. We zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar via: 0172462647. We heten je graag welkom in ons groencentrum!