Tuincentrum Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een Tuincentrum in Zoetermeer? Dan ben je bij Groencentrum Sonneveld aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan mooie planten en bloemen voor in jouw tuin, balkon of dakterras. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor jouw tuininrichting of deskundig advies nodig hebt over tuinonderhoud, onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen! Onze missie is om je te voorzien van alles wat je nodig hebt om van jouw tuin een prachtige omgeving te maken.  We hebben een breed assortiment aan tuinartikelen en bieden een uitgebreide service om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Ons assortiment

Ons tuincentrum heeft een ruim assortiment aan tuinproducten. Of je nu op zoek bent naar planten, bomen, bloemen, tuingereedschap, grond, meststoffen of tuinmeubelen, bij ons vind je alles wat je nodig hebt. We hebben producten van hoge kwaliteit en bieden altijd de beste prijs. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste producten voor jouw tuin.

Onze service

Bij Groencentrum Sonneveld hechten we veel waarde aan onze klanten en bieden we een uitgebreide service om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Onze medewerkers hebben veel kennis van zaken en zijn altijd bereid om je te adviseren. Of je nu vragen hebt over de verzorging van jouw planten of advies wilt over welke planten het beste in jouw tuin passen, onze professionals staan voor je klaar.

Onze locatie vlakbij Zoetermeer & Openingstijden

Ons Tuincentrum is gevestigd in het mooie Boskoop en slechts op een 15 minuten autoritje vanuit Zoetermeer. We zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto en hebben ook voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Normaal gesproken zijn wij geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 17.00. Op zondag zijn we helaas gesloten. Voor onze actuele openingstijden kun je terecht op onze website.

Bezoek ons tuincentrum

Ben je op zoek naar een tuincentrum in regio Zoetermeer waar je alles kunt vinden voor jouw tuin? Bezoek dan Groencentrum Sonneveld. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste producten voor jouw tuin. Wij bieden een uitgebreide service en hebben een ruim assortiment aan tuinartikelen. Bezoek ons tuincentrum en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!

Routebeschrijving vanaf Zoetermeer