Bestellen

Je kunt bij ons ook bloemen en planten bestellen en deze op jouw gewenste tijd ophalen. Zoek je iets wat er niet tussen zit, neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag.

Je kunt ons bereiken via

Mail: info@groencentrumsonneveld.gardenconnect.com
Via het contactformulier
Via Facebook
Telefoon: 0172 - 462647

Bloemen bestellen

Wilt u een mooi boeket bestellen? Onze bloembind(st)ers maken elke dag de mooiste creaties. Geef ons jouw wensen met betrekking tot kleur, grootte en budget door en wij zorgen ervoor dat jouw boeket klaar staat om op te halen. Wil je een boeket vooruit bestellen, voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid? Ook dat is mogelijk! Bestel bloemen bij Groencentrum Sonneveld.

Bloemen bestellen

Planten bestellen

Bent u op zoek naar een mooie kamerplant voor in huis, op kantoor, in de slaapkamer of op de babykamer? Bij Groencentrum Sonneveld hebben we een prachtig assortiment kamerplanten. Geef je liever de voorkeur aan groene, bloeiende, bonte of hangende kamerplanten? Wat je keus ook is, bij ons vind je sowieso iets wat bij jou past. Vul het bestelformulier in of neem telefonisch of per mail contact op en wij zorgen dat jouw kamerplanten voor je klaarstaan.

Planten bestellen

Contactformulier / Planten bestellen

Planten bestellen?

Vul bij Vragen of opmerking / Planten bestellen de volgende gegevens in:

  • Soort(en) en aantallen van de gewenste kamerplant(en)
  • Wanneer je het wil ophalen

Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment