Kunstbloemen en -planten

Naast onze snijbloemen en tuin- en kamerplanten hebben wij een uitgebreide afdeling met foambloemen, zijdebloemen en kunstplanten. Een combinatie van een trendy pot met een zijden orchidee is tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Bovendien heb je er geen omkijken naar en staan ze bijzonder decoratief. Zet een mooi boeket van zijdebloemen in je hal en jouw huis oogt meteen vrolijk als gasten arriveren. In ons tuincentrum vind je een grote variatie aan (seizoens)bloemen, planten en decoratieve takken.Je kunt natuurlijk ook echte snijbloemen met zijdebloemen combineren, zie jij het verschil?

Merken kunstbloemen en zijdebloemen

In ons tuincentrum bieden we de volgende merken aan:

  • Silk-ka: biedt een exclusieve collectie zijden bloemen en planten van hoogwaardige kwaliteit. Het merk staat bekend om de verfijnde details en het gebruik van natuurlijke materialen.
  • Countryfield: Countryfield is een merk dat zich richt op landelijke en rustieke decoratie, waaronder prachtige zijden bloemen en planten. De collectie van Countryfield is altijd up-to-date met de laatste trends en past perfect bij een landelijk interieur. Kaemingk biedt een breed scala aan decoratieartikelen, waaronder natuurlijk prachtige zijden bloemen en planten. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit en de variëteit aan stijlen.
  • Kaemingk: Of je nu houdt van klassiek, modern of trendy, bij Kaemingk vind je altijd de juiste decoratie. Kom langs in ons tuincentrum en ontdek de prachtige collecties van Silk-ka, Countryfield en Kaemingk en geef jouw interieur de perfecte finishing touch!

Silk-ka kunstbloemen kopen Countryfield kunstbloemen kopenKaemingk - kunstbloemen kopen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en interieur