Woonaccessoires

Het is altijd een feest om op de afdeling sfeer en cadeau rond te kijken. Bij ons vind je een groot assortiment aan woonaccessoires. Denk aan potten, vazen en manden om je tuin en balkon gezellig te maken. Leuke fotolijstjes, spiegels, beeldjes, geurstokjes of trendy artikelen met inspirerende spreuken om die kale hoek net iets op te leuken. Of meer praktische artikelen als kapstokken, deurmatten of mooie gieters in zowel kunststof als zink. Kortom, genoeg hebbedingetjes om jezelf of iemand anders cadeau te geven.  

Merken woonaccessoires

Zo hebben wij onder andere potten, vazen en manden van topmerken als Mica collections, Decostar/countryfield, en Van Manen. Daarnaast hebben wij ook leuke fotolijstjes en trendy artikelen van 100% leuk en Home Society, die elk interieur opfleuren. Voor wie op zoek is naar meer praktische artikelen hebben wij kapstokken en mooie gieters van Kaemingk en Dijk natural collections. Ook hebben wij geurstokjes en beeldjes van Daan Kromhout, en spiegels en lampen van Light & Living. Kortom, wij hebben voor ieder wat wils op onze afdeling sfeer en cadeau!

 

Woonaccessoires kopenWoonaccessoires kopenWoonaccessoires kopenWoonaccessoires kopenWoonaccessoires kopenWoonaccessoires kopenWoonaccessoires kopenWoonaccessoires kopenWoonaccessoires kopenWoonaccessoires kopen

BEZOEK GROENCENTRUM SONNEVELD

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en interieur