Tuincentrum Alphen aan den Rijn

Welkom bij Groencentrum Sonneveld, het beste tuincentrum in Alphen aan den Rijn en omgeving! Ons tuincentrum is gevestigd op een prachtige locatie en biedt een unieke en inspirerende winkelervaring voor elke tuinliefhebber. Of je nu op zoek bent naar kleurrijke bloemen voor jouw border, een mooie boom voor in de tuin of een stijlvolle tuinset, bij Tuincentrum Sonneveld vind je het allemaal. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tuinplanten, kamerplantenbloemen, bomen en struiken, evenals alles wat je nodig hebt om jouw tuin te onderhouden en te decoreren. 

Uitgebreid assortiment aan tuinartikelen

Bij Tuincentrum Sonneveld vlakbij Alphen aan den Rijn vind je een uitgebreid assortiment aan tuinartikelen. Bij ons ben je altijd aan het juiste adres, of je nu op zoek bent naar mooie planten voor binnen of buiten, kleurrijke bloemen, stoere bomen en struiken of tuinverlichting. Wij hebben het allemaal! 

Onze planten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden geleverd door betrouwbare kwekers. We hebben een ruim aanbod aan eenjarige planten die kleur en fleur geven aan jouw tuin, maar ook mooie vaste planten die jaar na jaar terugkomen. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie rozen, van geurende klimrozen tot prachtige struikrozen. Voor de liefhebbers van fruitbomen en -struiken hebben we een divers assortiment aan appel-, peren-, pruimen- en bessenstruiken.

Ook hebben we een groot aanbod aan tuingereedschap, buitenpotterie & binnenpotterie en tuindecoratie om jouw tuin helemaal af te maken. Van schoppen tot snoeischaren, van bloempotten tot tuinbanken en van vogelhuisjes tot buitenkleden, bij ons tuincentrum, op slechts 10 minuten rijden vanaf Alphen aan den Rijn vind je het het allemaal. 

Professioneel personeel

Onze ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Zij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van tuinieren en kunnen je gemakkelijk adviseren over welke planten geschikt zijn voor jouw tuin en hoe je deze het beste kunt verzorgen. Ook als je op zoek bent naar specifieke tuinartikelen of als je hulp nodig hebt bij het aanleggen of renoveren van de tuin, kun je bij ons terecht. Wij stellen samen met je een plan op maat op en zorgen ervoor dat je straks volop kunt genieten van een prachtige tuin waarin je je helemaal thuis voelt.   Oftewel, bij Groencentrum Sonneveld staan wij garant voor een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment aan tuinartikelen en een professionele service van ons deskundig personeel. Daarnaast staan onze medewerkers altijd voor je klaar en helpen je graag verder. Dus ben je op zoek naar een tuincentrum in Alphen aan den Rijn, dan ben je bij Tuincentrum Sonneveld aan het juiste adres. Kom gerust eens langs en laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en de vele mogelijkheden die het alleen het beste tuincentrum van Alphen aan den Rijn kan bieden. Tot snel! 

Routebeschrijving vanaf Alphen aan den Rijn