Tuincentrum Leiden

Voor een unieke tuinervaring dichtbij Leiden is tuincentrum Sonneveld dé bestemming. Gelegen op slechts een halfuur rijden van Leiden, biedt ons centrum alles voor de enthousiaste tuinier en doe-het-zelver. Wij onderscheiden ons door ons divers aanbod, professionele advies en klantgerichte service. Dit maakt ons een topkeuze voor iedereen in en rond Leiden.

Uitgebreide Collectie voor Elke Tuinliefhebber

Bij Groencentrum Sonneveld, dichtbij leiden, vind je een uitgebreid assortiment voor al je tuinwensen. Van weelderige klimplanten en geurige kruiden tot vruchtbare fruitbomen, bloembollen en zaden – onze tuinplantenafdeling heeft het allemaal. Ideaal voor het creëren van een levendige tuin, het kweken van eigen kruiden of het toevoegen van een groene toets met klimop.

Meer dan Planten Alleen

Naast planten bieden we een scala aan tuinbenodigdheden, zoals tuingereedschap en comfortabele tuinmeubelen. Seizoensartikelen, waaronder kerstbomen en paasversieringen, zijn ook beschikbaar om je huis en tuin sfeervol aan te kleden. Vergeet niet onze binnenhuiscollectie te verkennen met stijlvolle bloempotten, kaarsen en andere sfeermakers voor je interieur.

Advies van Experts

Onze deskundige medewerkers begrijpen de tuinwereld als geen ander en zijn altijd klaar om je bij te staan. Heb je vragen over de ideale planten voor jouw tuin of het juiste gereedschap voor je tuinklus? Wij bieden je graag professioneel en persoonlijk advies. 

Bezoek Ons vanuit Leiden

Groencentrum Sonneveld, jouw partner voor tuinieren, nodigt alle Leidenaren uit voor een bezoek. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en kijken ernaar uit om je te helpen de perfecte keuzes te maken voor je tuin. Zien we je binnenkort?

Routebeschrijving vanaf Leiden