Insecten en slakken

Door een goede verzorging en bemesting van jouw planten kun jij veel ziekten en plagen voorkomen of beperken. Ondanks deze preventieve maatregelen kunnen soms toch bepaalde ziekten en plagen optreden. We denken dan aan rupsen die grote gaten in de bladeren vreten waardoor soms alleen de nerven van de bladeren overblijven. Bladluizen veroorzaken groeiremmingen en misvormingen terwijl witte vlieg de sappen uit de plant zuigen waardoor de plant aan kracht verliest. Dan zijn er nog de verschillende soorten kevers, de taxuskever is een bijzonder soort, want de kever zelf richt geen schade aan maar wel de larven, zij vreten de worteltjes weg.

OPENINGSTIJDEN

Voorkom schade aan je planten met onze gewasbescherming tegen insecten

Insecten kunnen een ware plaag zijn voor je planten. Ze vreten bladeren en knoppen en kunnen zelfs hele planten verwoesten. Gelukkig hebben wij bij groencentrum Sonneveld een ruim assortiment aan gewasbescherming tegen insecten. Van biologische middelen tot chemische bestrijdingsmiddelen, wij hebben voor elke plaag een oplossing. Deze middelen zijn er in staafjes, concentraten, korrels en spuitbussen. Kom langs en ontdek ons assortiment!

Bescherm je planten tegen slakken met onze effectieve gewasbescherming

Slakken zijn een nachtmerrie voor veel tuiniers. Ze vreten bladeren en stengels aan en kunnen hele planten verwoesten. Wij hebben voor elke situatie een oplossing; van slakkenkorrels tot biologische middelen. Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren over de beste manier om jouw planten te beschermen tegen slakken. 

Kies voor natuurlijke gewasbescherming tegen insecten en slakken

Ben jij op zoek naar een milieuvriendelijke oplossing voor de gewasbescherming van jouw planten? Dan is ons tuincentrum in Boskoop the place to be! Wij hebben een breed assortiment aan natuurlijke middelen om jouw planten te beschermen tegen insecten en slakken. Denk bijvoorbeeld aan diatomeeënaarde, nematoden of feromoonvallen. Ons personeel met een groot groen hart helpt je graag verder bij het maken van de beste keuze. Kom langs en ontdek ons aanbod aan natuurlijke gewasbescherming!

Hopelijk heb je zo een beter beeld gekregen van ons assortiment aan gewasbescherming tegen insecten en slakken. Of je nu op zoek bent naar biologische middelen, chemische bestrijdingsmiddelen of natuurlijke oplossingen, bij Groencentrum Sonneveld vind je het allemaal. Wij adviseren je eerst met biologische bestrijdingsmiddelen de insecten te lijf te gaan. Wil dit niet lukken, dan kun je jouw toevlucht nemen tot andere bestrijdingsmiddelen.

KOM LANGS

Producten voor Insecten en slakken

 • Desectspray 1L tegen Buxusmot

  Op = Op!

  €11,45 per stuk
 • Desect concentraat tegen Buxusmot

  20ML goed voor 40L.

  Op = Op!

  €13,75 per stuk