Bewatering

Ontdek de vele manieren om je planten water te geven en maak het gemakkelijker met deze handige tips! Of je nu op zoek bent naar een geavanceerd sproeisysteem voor je gazon of een eenvoudige sproeier voor je bloembakken, er is altijd een geschikt systeem te vinden. Voor gedoseerd watergeven in bloembakken kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van druppelsystemen, die je planten op een efficiënte manier van water voorzien. Ideaal als je bijvoorbeeld op vakantie gaat en je planten niet wilt verwaarlozen.

OPENINGSTIJDEN 

Handige hulpmiddelen voor gemakkelijk tuinieren

Het werken in de tuin kan soms een uitdaging zijn, maar met de juiste hulpmiddelen wordt het een stuk gemakkelijker. Zo zijn er koppelsystemen waarmee je snel en eenvoudig verschillende gereedschappen aan elkaar kunt koppelen. En mocht er onverhoopt iets kapot gaan, dan zijn de losse onderdelen in de meeste gevallen op voorraad. Ook slanghaspels en slangenwagens zijn onmisbaar voor een tuinier en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Een compleet assortiment voor in en rond de tuin

Of je nu op zoek bent naar een gieter in een trendy design of een complete set om je tuin van water te voorzien, bij Groencentrum Sonneveld vind je het allemaal. Wij bieden een compleet assortiment voor in en rond de tuin, waarmee je het tuinieren nog leuker en gemakkelijker maakt. Dus waar wacht je nog op? Ontdek ons assortiment en maak je tuin klaar voor het komende seizoen!

KOM LANGS 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuingereedschap