Handgereedschap

Om een tuin goed te onderhouden is goed gereedschap natuurlijk onontbeerlijk, maar het hoeft niet altijd duur te zijn. Met een spade, een hark en een schoffel kom je een heel eind. Een plantenschepje is vooral in het voorjaar handig om perkplanten te poten.Voor het bewateren van je tuin hebben we ook verschillende opties, zoals tuinslangen en gieters in verschillende maten en materialen.

OPENINGSTIJDEN

Meer dan alleen basisgereedschap

In ons tuincentrum vind je niet alleen bovengenoemd basisgereedschap. Wij kunnen je ook voorzien van een kantensteker om de randjes langs het gazon mooi recht af te steken, een verticuteerhark om mos uit het gazon te harken, een gras- en bladhark en natuurlijk een goede snoeischaar die overigens ook te koop is voor linkshandigen. Voor het zwaardere werk komt de takkenschaar van pas. Ook voor het bewateren van je tuin hebben we verschillende opties, zoals tuinslangen en gieters in verschillende maten en materialen. Kortom, keuze genoeg om de tuin tip top in orde te hebben en te houden.

Kwalitatief gereedschap voor elke klus

Bij Groencentrum Sonneveld hechten we veel waarde aan kwaliteit. Daarom hebben we een ruime selectie aan gereedschap van gerenommeerde merken voor ieders budget. Deze merken staan bekend om hun duurzaamheid, comfort en ergonomie. Zo wordt tuinieren niet alleen makkelijker, maar ook nog eens leuker! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Onze medewerkers adviseren je graag over welk gereedschap het beste past bij jouw tuin en klussen.

Onderhoudstips voor jouw tuingereedschap

Om lang te kunnen genieten van jouw tuingereedschap, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Bij Groencentrum Sonneveld hebben we daarom ook verschillende onderhoudsproducten, zoals slijpstenen en olie voor het smeren van de bewegende delen van het gereedschap. Ons ervaren team gaat samen met jou op zoek naar de geknipte middelen om je gereedschap te onderhouden en laten je graag zien hoe je deze op de beste manier kunt gebruiken. Zo kun jij nog jarenlang plezier hebben van jouw tuingereedschap! Dat wil toch iedereen? 

KOM LANGS

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuingereedschap