Moestuinbenodigdheden

Ben jij ook zo dol op groenten en fruit uit eigen tuin? Maar heb je nog niet alle benodigdheden in huis om van start te gaan met je eigen moestuin? Dan heb je geluk, want bij Groencentrum Sonneveld hebben wij alles in huis om van jouw tuin een moestuinparadijs te maken! Van zaden en planten tot aan de juiste benodigdheden, zoals handige kweekbakken, zaai- en plantgereedschap en zelfs biologische bestrijdingsmiddelen. Want een goede oogst begint bij de juiste aanpak!

OPENINGSTIJDEN

Van pootgoed tot paprika's

Van pootgoed tot paprika's, wij hebben het allemaal! Weet je niet precies hoe je moet beginnen? Onze groen specialisten helpen je graag op weg en geven je handige tips en tricks. Want een groene oogst is niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond!

Wij maken van jou een moestuinbaas

Heb jij ook een hart van groen en wil je graag je eigen groenten kweken? Kom dan naar ons tuincentrum in Boskoop en word een echte moestuinbaas! Wij hebben alles wat je nodig hebt om van jouw tuin een productieve moestuin te maken. En als je bij ons langs komt, krijg je er ook nog eens gratis tuiniergrappen bij. Want een gezonde oogst begint bij een lach op je gezicht!

KOM LANGS 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuingereedschap