Vogels, woelmuizen, insecten

Heb je ook zo'n last van vogels die je gewassen opeten? Dat is natuurlijk super irritant! Maar geen zorgen, bij Groencentrum Sonneveld hebben we verschillende manieren om die vervelende vogels weg te houden. Denk aan netten om vruchtbomen en struiken te beschermen tegen de vraatzucht van vogels die gek zijn op pruimen, kersen en andere zachte vruchten.  Kom langs en ontdek hoe je je gewassen kan beschermen en een lekkere oogst kunt binnenhalen!

OPENINGSTIJDEN

Woelmuizen op bezoek? Niet in mijn tuin!

Oh nee, woelmuizen in je tuin? Dat kan flinke schade veroorzaken aan je gewassen! Voor konijnen en woelmuizen zijn er vallen maar ook korrels die zorgen dat ze uit de tuin wegblijven. Wil jij radicaler te werk gaan dan zijn er voor muizen ook gifkorrels verkrijgbaar.

Gewasbescherming tegen insecten: geen kriebelbeestjes meer!

Heb jij ook zo'n hekel aan kriebelbeestjes in je tuin? Begrijpelijk, want ze kunnen je gewassen flink beschadigen. Maar geen nood, in ons tuincentrum in Boskoop hebben we de oplossing voor jou! Voor kruipende insecten is er speciaal lijmband dat om de stam geplakt wordt waardoor de insecten tegengehouden worden. Boomwondbalsem zorgt voor een snelle genezing van de wond die veroorzaakt is door het snoeien of zagen van takken en voorkomt inrotten. Spring bij ons binnen en ontdek hoe je je tuin kan beschermen tegen insecten en geniet van een prachtige en gezonde tuin.

KOM LANGS

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gewasbescherming