Aanleg gazon

Wil jij graag een strak en groen gazon in je tuin? Dan ben je bij Groencentrum Sonneveld aan het juiste adres! Met ons 4-stappenplan leg jij binnen no-time een prachtig gazon aan. Laten we er maar geen gras over groeien! 

OPENINGSTIJDEN

Stap voor stap een groen gazon aanleggen doe je zo!

Volg ons handige stappenplan voor het aanleggen van een gazon. Of je nu een gazon aanlegt door middel van graszoden, of met behulp van graszaad, dit plan werkt altijd. Heb je vragen of hulp nodig? Schroom niet en kom langs in ons tuincentrum in Boskoop.

Stap 1: Grond bewerken

Begin met het omspitten van de grond op de plek waar het gazon moet komen. Verwijder alle onkruid, stenen en andere rommel uit de grond en egaliseer het oppervlak.

Stap 2: Zaaien of graszoden leggen

Nu kun je kiezen of je graszaad wilt zaaien of dat je graszoden gaat leggen. Graszoden zijn makkelijker, maar ook duurder. Zaaien vergt wat meer werk, maar is wel voordeliger. Wij hebben een ruim assortiment aan graszaad voor een speelgazon, een siertuin, schaduwgras en meer! Spring binnen en bekijk onze brede selectie aan graszoden en graszaad. Onze medewerkers helpen je graag verder! 

Stap 3: Gras onderhouden

Wanneer het gras begint te groeien, is het belangrijk om het goed te onderhouden. Geef het gras regelmatig water en bemest het wanneer het nodig is. Verwijder ook regelmatig het onkruid uit het gazon.

Ben je niet zeker of je bodem de goede zuurtegraad heeft? Voel je vrij om contact met ons op te nemen, bel of stuur ons een e-mail. Samen met jouw hulp verbeteren we de bodem van je tuin, zodat ook jij van een mooie groene grasmat kunt genieten!  

Stap 4: Geniet van je gazon

Als alles goed gaat, kun je binnen korte tijd genieten van je eigen groene oase. Een plek waar je lekker kunt relaxen, spelen en genieten van de natuur!

Heb je nog vragen over het aanleggen van een gazon? Of wil je graag hulp bij het kiezen van de juiste graszoden of graszaad? Onze groenexperts helpen je graag verder.

KOM LANGS 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gazon