Meststoffen

Bij Groencentrum Sonneveld in Boskoop vind je een ruim assortiment aan hoogwaardige meststoffen voor jouw planten. Onze experts adviseren je graag over de juiste meststoffen voor jouw specifieke plantensoort en grondsoort. Met onze kwalitatieve meststoffen houd je jouw planten gezond en mooi, en geniet je nog meer van je prachtige tuin!

OPENINGSTIJDEN

Gebruik de gepaste mest voor de specifieke grondsoort 

Het is dus ook van belang om mest af te stemmen op deze specifieke grondsoort! Zo zijn er bijvoorbeeld enkelvoudige meststoffen, die een hoog stikstofgehalte hebben waardoor ze extra groei stimuleren. We denken dan aan beendermeel (rijke bloei en goede wortelontwikkeling) en bloedmeel voor een sterke groei. Deze meststoffen vallen onder biologische meststoffen. 

Verder zijn er nog samengestelde meststoffen, dit zijn meststoffen met extra toevoegingen die dan bijvoorbeeld speciaal geschikt zijn voor gazon en siertuin. Kalk met zeewier en andere extracten geven dan weer een extra impuls aan gazon, border en moestuin. De speciale tuinmest zorgt dat de tuin de nodige voedingsmiddelen krijgt. Zo zie je maar over geuren en kleuren valt niet te twisten. 

Houd je grond gezond met organische meststoffen

Om je grond gezond te houden en je planten goed te laten groeien is het belangrijk om regelmatig meststoffen toe te voegen. Bij Groencentrum Sonneveld hebben we een ruim assortiment aan organische meststoffen die je grond voeden zonder schadelijke chemicaliën. Organische meststoffen zorgen voor een evenwichtige groei van de planten en bevorderen de bodemstructuur. Hierdoor houd je je grond gezond en vruchtbaar, zodat je planten optimaal kunnen groeien en bloeien. Onze experts adviseren je graag over de beste organische meststoffen voor jouw grondsoort en planten.

KOM LANGS

Bekijk meer productgroepen in de categorie Grondsoorten en meststoffen