Grondsoorten

Wanneer een huis opgeleverd wordt is de grondsoort over het algemeen arm, er zit weinig leven in. Geadviseerd wordt om de grond goed door te laten fresen en een laag bemeste tuinaarde aan te brengen. Bij kleigrond adviseren wij wat zand door de klei te mengen. Tuinaarde is een mix van grond, stalmest en turf en is niet geschikt voor het vullen van plantenbakken. Hiervoor gebruik je potgrond of potgrond speciaal waarin meststoffen verwerkt zijn. De grond is ook luchtiger waardoor het vocht ook beter wordt opgenomen. Hier bij Groencentrum Sonneveld hebben wij een uitgebreid assortiment aan grondsoorten. 

OPENINGSTIJDEN

Ontdek de juiste grondsoorten voor jouw tuin

Of je nu een moestuin wilt aanleggen, een kleurrijke bloementuin wilt creëren of juist een onderhoudsvrije tuin wilt, bij ons vind je de juiste grondsoorten die jouw planten een goede basis geven om te groeien en bloeien.

Advies op maat voor jouw tuin

Het kiezen van de juiste grondsoorten voor jouw tuin kan soms lastig zijn. Weet dat onze experts altijd voor je klaar staan om je te voorzien van advies op maat. We kijken naar de samenstelling van jouw tuin, het type planten dat je wilt kweken en de gewenste onderhoudsintensiteit. Zo weet je zeker dat je de juiste grondsoorten kiest voor jouw tuin.

Kwalitatieve grondsoorten van topmerken bij Groencentrum Sonneveld

In ons tuincentrum in Boskoop werken we uitsluitend met kwalitatieve grondsoorten van topmerken. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit en een optimale groei van al jouw planten. Naast de standaard grondsoorten zoals tuinaarde en potgrond, vind je bij ons ook speciale grondsoorten zoals bonsai-grond, cactus-grond en boomschors voor je Orchidee. Kom langs en ontdek ons uitgebreide assortiment aan kwalitatieve grondsoorten.

KOM LANGS

Bekijk meer productgroepen in de categorie Grondsoorten en meststoffen