Speciale meststoffen

Heb jij groene vingers en wil je jouw planten een extra boost geven? Dan ben je bij Groencentrum Sonneveld aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment aan speciale meststoffen voor alle soorten planten. Of je nu op zoek bent naar voeding voor je kamerplanten, je moestuin of je bloemenperk, wij hebben het allemaal. Onze medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren over welke meststoffen het beste passen bij jouw groene vrienden. Kom langs en ontdek ons aanbod!

OPENINGSTIJDEN

Verwen je gazon met de beste meststoffen 

Een mooi gazon begint bij goede verzorging en de juiste meststoffen. In ons tuincentrum in Boskoop hebben we alles wat je nodig hebt om je gazon te laten stralen. Onze meststoffen zorgen voor een gezonde groei en een diepgroene kleur. Bovendien beschermen ze je gras tegen ziektes en plagen. Kom langs in ons tuincentrum en ontdek ons assortiment aan meststoffen voor je gazon. Onze medewerkers helpen je graag verder en geven je tips voor een perfect onderhoud.

Kweek de lekkerste groenten met speciale meststoffen van Groencentrum Sonneveld

Wil je zelf groenten kweken in je moestuin? Dan zijn speciale meststoffen onmisbaar voor een goede oogst. Wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw groenten te laten groeien als kool. Onze meststoffen zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en zorgen voor een goede bodemstructuur en gezonde planten. Kom langs in ons tuincentrum en ontdek ons assortiment aan meststoffen voor je moestuin. Onze medewerkers geven je graag advies over welke meststoffen het beste passen bij jouw groenten.

KOM LANGS

Bekijk meer productgroepen in de categorie Grondsoorten en meststoffen