Clayfibre

Ben je op zoek naar mooie plantenbakken die niet te zwaar zijn en er ook nog eens fantastisch uitzien? Clayfibre buitenpotterie is dan dé oplossing! Bij Groencentrum Sonneveld hebben we een uitgebreide collectie Clayfibre potten in verschillende maten en vormen, dus kom gerust langs om ze te bekijken! 

OPENINGSTIJDEN 

Clayfibre buitenpotterie; sterk, licht en stijlvol! 

Deze potten zijn gemaakt van een uniek materiaal dat niet alleen licht, maar ook bijzonder sterk is. Bovendien zijn de potten verkrijgbaar in allerlei stijlvolle ontwerpen, van modern tot klassiek.

De Perfecte Keuze voor Buiten

Clayfibre buitenpotterie is bestand tegen vorst, regen en andere weersomstandigheden, waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben. Bovendien zijn de potten makkelijk te verplaatsen, dus je kunt je tuin altijd opnieuw inrichten. 

Clayfibre Buitenpotterie; een Duurzame Keuze

Verder zijn deze super potten ook nog eens een duurzame keuze voor je tuin! Clayfibre is niet alleen sterk en licht, maar ook milieuvriendelijk omdat het gemaakt is van gerecyclede materialen. Sterker nog, Clayfibre buitenpotterie gaat lang mee, waardoor je niet elk jaar nieuwe plantenbakken hoeft te kopen. In ons tuincentrum in Boskoop zijn we helemaal wild van Clayfibre buitenpotterie, dit vanwege de vele voordelen en de kleine ecologische voetafdruk! Het zal je dan ook niet verbazen dat we een breed scala aan Clayfibre potten in verschillende maten en kleuren hebben, dus kom gerust langs en vindt het potje dat bij je past! 

KOM LANGS

Bekijk meer productgroepen in de categorie Buitenpotterie