Zink

Op zoek naar een robuuste EYE-catcher voor je tuin? Zet je favoriete planten in een zinken bloempot, bak of emmer!  Met hun vintage design geven zinken potten jouw tuin een instant make-over. Wist je dat zinken potten ook erg lang meegaan? Bovendien zijn ze perfect voor het laten groeien van verschillende planten. Zo krijgt jouw tuin een unieke uitstraling! Bij Groencentrum Sonneveld hebben wij een ruim assortiment aan zinken buitenpotterie! Ons ervaren personeel helpt je graag bij het maken van een weloverwogen keuze. 

OPENINGSTIJDEN

Zinken buitenpotterie: de perfecte aanvulling voor jouw tuin

Zinken buitenpotterie is de perfecte aanvulling voor jouw tuin! Onze potten zijn niet alleen duurzaam en stijlvol, maar ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Door het materiaal zijn ze namelijk licht van gewicht en makkelijk te verplaatsen. Zo kan je op elk moment jouw tuin opnieuw inrichten en creëer je telkens weer een nieuwe sfeer.

Zinken buitenpotterie: het ultieme cadeau voor tuinliefhebbers

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een tuinliefhebber? Dan is zinken buitenpotterie dé oplossing! Onze potten zijn niet alleen schitterend mooi maar ook erg gebruiksvriendelijk. Bovendien kan je er verschillende planten in kwijt. Laat jezelf helemaal gaan en maak opvallende arrangementen! Zorg er wel voor dat de planten elkaars gezelschap appreciëren. Heb je vragen? Kom dan snel langs bij Groencentrum Sonneveld in Boskoop en ontdek ons ruime aanbod aan zinken buitenpotterie.

KOM LANGS 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Buitenpotterie