Binnenpotterie

Binnenplanten zijn een echte toevoeging aan elk interieur. Bij Groencentrum Sonneveld hebben we een ruime keuze aan binnenpotterie van de beste merken.

OPENINGSUREN 

Elho binnenpotterieMica decorations binnenpotterieTer Steege binnenpotteriebinnenpotterie kopen

 

Kies voor duurzaamheid en design met Elho binnenpotterie

Elho is een merk dat bekend staat om zijn duurzame kwaliteit en trendy designs. Elho binnenpotten zijn een echte toevoeging zijn aan elk interieur. De potten zijn gemaakt van gerecycled plastic en gaan jarenlang mee. Door te kiezen voor Elho binnenpotterie draag je dus bij aan een betere wereld én heb je een prachtige pot in huis.

 

Stijlvolle indoor plantenbakken van Mica Decorations

Wil jij graag een stijlvolle indoor plantenbak in huis? Mica Decorations potten en plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals keramiek en glas. Met hun hippe designs en strakke uitstraling stelen de plantenbakken van Mica Decorations de show in elke ruimte. 

Natuurlijke Schoonheid met Rieten Binnenpotterie van Van Der Leeden

Bij Groencentrum Sonneveld hebben we ook een prachtige collectie handgemaakte rieten manden van Van Der Leeden. Van der Leeden staat bekend om zijn hoogwaardige rieten binnenpotterie, waar stijl en duurzaamheid samenkomen. Met handgeweven ontwerpen en oog voor detail bieden zij unieke en sfeervolle potten en manden die jouw interieur verrijken. Ontdek onze collectie en geef jouw planten een natuurlijke en trendy uitstraling!

Praktische en mooie binnenplantenbakken van Ter Steege 

Naast de prachtige binnenpotterie van Elho, Mica Decorations en Floran/Bella arte, hebben we ook een ruime keuze aan binnenplantenbakken van Ter Steege. Deze bakken zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook praktisch in gebruik. De plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen en zijn daarmee geschikt voor elke kamer in huis. Combineer een Ter Steege binnenplantenbak met een mooie kamerplant voor een echte EYE catcher in de woonkamer. 

In ons tuincentrum in Boskoop hebben wij een ruim assortiment aan binnenpotterie en bijpassende planten. Onze deskundige medewerkers delen graag hun passie en advies met je. Kom dus gerust langs en ontdek ons aanbod aan binnenpotterie van de beste merken.

 

KOM LANGS 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment